Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громада із Івано-Франківської області допомагатиме відновлювати Генічеськ після деокупації

Генічеська громада перебуває під окупацією, але місцеві жителі чинять спротив загарбникам,  вірячи в перемогу України  і допомагаючи ЗСУ у звільненні рідного краю.
Керівництво Генічеської  міської військової адміністрації шукає партнерів для  відновлення  території, яку незабаром покинуть загарбники. Так було підписано меморандум про співпрацю  між Долинською територіальною  громадою та Генічеською МВА, осільником якої є Євгеній Дирів.
 Про це повідомив Іван Дирів,  голова Долинської громади.
“З головою Генічеської міської військової адміністрації Євгенієм РОДІОНОВИМ підписали Меморандум про співпрацю. Зараз місто Генічеськ перебуває під окупацією ворога. Але ми щиро віримо, що вже незабаром над ним замайорить наш рідний синьо-жовтий прапо.
 Після цього постане необхідність забезпечити відновлення нормального життя на постраждалих від війни територіях, підтримати громадську ініціативу в цій сфері, гарантувати і забезпечувати захист передбачених Конституцією України та законами прав, свобод і законних інтересів територіальних громад”, – прокоментував Іван Дирів.
Меморандум про співпрацю між Долинською міською радою та Генічеська міська військова адміністрація задля майбутнього співробітництва у наступноиу:
галузях екології та довкілля, енергозбереження та енергоефективності, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва та бізнесу, креативності, культури, спорту та громадянського суспільства, забезпечення порядку та безпеки.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН