Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Близько 15 тисяч херсонців звернулося у жовтні за медичною допомогою до лікарів Корабельного району

Про це  повідомив Леонід Ремига, генеральний директор  Херсонської клінічної лікарні.
“До дорослих поліклінік за минулий місяць звернулося близько 15 тисяч пацієнтів. У дитячих поліклініках медичну допомогу було надано 1130 дітям. До пунктів видачі гуманітарних ліків за цей час звернулося 2865 осіб. Зараз лікарня активно готується до роботи у зимових умовах”, – написав Леонід Ремига.
Встановлено дві мінікотельні в амбулаторії в передмісті Херсона, а також в одній із поліклінік Херсона..Закуплені торф’яні брикети, які забезпечать функціонування цих підрозділів у разі відключення електроенергії. Загалом лікарня має достатню кількість електрогенераторів та палива для забезпечення роботи основних структурних підрозділів в разі потреби.
“Дякуємо всім, хто з нами. Хто діє і вірить, хто наближає перемогу. Дякуємо за роботу колективу, за кожний день роботи, який потребує стійкості і жертовності. Дякуємо Силам оборони, нашим захисникам, за життя і надію. Кожному херсонцю бажаємо зберегти себе, витримати, вистояти і дочекатися такої бажаної та заслуженої Перемоги! Ми завжди поруч з вами. Тримаємося і працюємо далі!”, – зазначив Леонід Ремига, опублікувавши малюнки дітей із Фінляндії на підтримку України.
Читатйе на сайті інформаційного видання ” Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН