Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Херсонської морської академії співпрацюють з університетом із Великобританії

Представники Херсонської державної морської академії Альона ЛЕЩЕНКО та Альона ЮРЖЕНКО взяли участь у робочій зустрічі учасників проєкту Twinning Україна-Британія, на якій обговорювалися результати роботи та перспективи на майбутнє, – повідомляє ХМДА.
На засіданні взяли участь команда ініціативи Twinning, заступник Міністра освіти та науки Михайло ВИННИЦЬКИЙ та цілий ряд представників українських ЗВО. ХДМА вже більше року працює в даній ініціативі та має цілий ряд напрацювань як освітній сфері, так і науковій у співпраці із Університетом Плімут.
Британсько-українська ініціатива Twinning має на меті підтримку системи вищої освіти України в умовах війни та після воєнної відбудови. Ініціатива Twinning реалізується Cormack Consultancy Group за підтримки Асоціації університетів Великої Британії та Фонду Президента України з питань освіти, науки і спорту. На зустрічі команда ініціативи Twinning ознайомила представників із новими ініціативами та можливостями, що стануть доступними для українських ЗВО у найближчий час.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН