Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У звільнених громадах Херсонщини створено 12 підрозділів місцевої пожежної охорони

Створення та функціонування місцевої пожежної охорони в Херсонській області є одним з пріоритетних завдань Головного управління ДСНС України у Херсонській області.
Станом на сьогодні на території деокупованої частини Херсонської області створено та функціонує 12 підрозділів місцевої пожежної охорони, які щодня залучаються до ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій в умовах бойових дій.
Протягом вересня 2023 року представниками Головного управління проведено обстеження щодо визначення стану готовності до дій за призначенням підрозділів місцевої пожежної охорони територіальних громад, сільських, селищних рад Херсонської області.
При обстеженнях проводилися огляди пожежних депо, пожежних автомобілів та пожежно-технічного оснащення. Додатково проведено робочі зустрічі з головами територіальних громад та обговорено проблемні питання, що виникають в повсякденній діяльності МПО.
“Головною метою створення підрозділів місцевої пожежної охорони є захист життя і здоров’я громадян, приватної, колективної і державної власності від пожеж та підтримання належного рівня пожежної безпеки в населених пунктах області”, – повідомили в ГУ ДСНС України в Херсонській області.
и ещё 5
Все реакции:

18

Поделились: 4
Нравится

Комментировать
Поделиться
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН