Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонгаз завершив відбудову підвідного газопроводу до одного з населених пунктів Високопільської громади

Черговий населений пункт на Херсонщині отримує стабільне газопостачання.
“Попри усі складнощі із нестачею обладнання та надзвичайно низьким рівнем оплати населення за послугу розподілу природного газу, товариство Херсонгаз продовжує відновлювальні роботи на звільнених територіях. Завершено відбудову підвідного газопроводу до чергового населеного пункту Високопільської територіальної громади2, – повідомили в Херсонгазі.
Також було наново поновлено знищений ворожими обстрілами газопровід на 2 об’єктах в самому населеному пункті, завдяки чому тепер відбувається поетапне підключення 130 споживачів.
Якщо споживачі Високопільської, Великоолександрівської та Новоронцовської територіальних громад не були присутніми під час проведення пускових робіт по своєму населеному пункту, або нещодавно повернулися до своїх домівок, для відновлення газопостачання необхідно звернутися до місцевої дільниці АТ Херсонгаз за телефоном 097 551 99 63.
“Товариство Херсонгаз, щодня цілодобово працює над відновленням газової мережі звільненої Херсонщини,дякуємо усім, хто підтримує нашу роботу та сплачує за послугу розподілу природного газу. Оплата послуги розподілу газу – запорука цілодобового та безаварійного отримання послуги”,  – прокоментували в Херсонгазі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН