Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині попрощалися із поліцейським Андрієм Тарчинським, який загинув внаслідок російського обстрілу

Сьогодні відбулося прощання із загиблим внаслідок російського обстрілу 49-річним поліцейським реагування патрульної поліції сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського РУП ГУНП в Херсонській області старшим сержантом поліції Андрієм Тарчинським.
Життя поліцейського обірвав ворожий снаряд, коли 19 вересня російські окупанти масовано обстріляли Херсон.
Віддати останню шану та попрощатись із полеглим героєм прийшли рідні та друзі, керівництво поліції Херсонщини та обласної адміністрації, службовий колектив Андрія, його бойові побратими й небайдужі містяни.
Андрій брав безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України у 2014 році у складі роти патрульної служби поліції особливого призначення “Херсон”, вийшов з Іловайського оточення, врятувавши бійців ціною власного здоров’я. Після Іловайської трагедії забезпечував правопорядок у містах Курахове Донецької області і Сватове Луганської області. Він жив за принципом: ніколи не кидай товаришів – ні на полі бою, ні в житті.
Друзі та колеги згадують Андрія як дуже скромну, порядну і чесну людину, яка зажди прийде на допомогу іншим. Він вірно та самовіддано служив Батьківщині та українському народу й назавжди лишиться яскравим прикладом самовідданої любові до обраної справи.
Колектив поліції Херсонської області висловлює глибокі та щирі співчуття рідним та близьким, усім, хто знав за життя Андрія Тарчинського. Вічна шана і слава Герою! Назавжди в строю…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН