Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За 10 місяців майже 500 херсонцям надали хірургічну допомогу в міській лікарні ім. А. і О. Тропіних

 Клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних представлена п’ятьма стаціонарними відділеннями (відділення загальної хірургії, гнійної хірургії та діабетичної стопи, офтальмологічне відділення, травматологічне, акушерське), а також хірургічним відділенням в поліклініці №1, кабінетами в поліклініках №2 і №3 та дитячих поліклініках.
В умовах війни, в тому числі в період окупації, хірургічна служба лікарні зберігла цілісність і, попри ворожі обстріли, продовжує надавати допомогу плановим і ургентним хворим, а також пацієнтам, які зазнали поранень внаслідок російських обстрілів.
Після деокупації міста, з 11.11.22 р. по сьогоднішній день з різними захворюваннями і пораненнями у хірургічному відділенні лікарні було прооперовано 389 пацієнтів, в тому числі 31 з приводу мінно-вибухових травм.
Дякуємо всім нашим лікарям-хірургам різної спеціалізації, які зараз об’єднані не лише професійним покликанням, але єдиним прагненням перемоги. Ваша робота заслуговує на повагу і увагу. Ви кожного дня творите свої медичні перемоги, виборюючи життя і здоров’я херсонців. І кожна операція, кожне спасіння, кожний шанс, кожна надія – додає сили, додає змоги діяти разом, наповну. Ваші знання, ваші руки і ваші цінності – це також інструменти, щоб приблизити перемогу!
Хірургія в «Тропіних» завжди була талановитою, ініціативною, небайдужою та користувалася повагою і довірою пацієнтів. Нехай ці традиції зберігаються і до них дадаються нові результати та нові перемоги.
“Бажаємо всім лікарям-хірургам лише перемог! Навіть – малих, навіть важких, – бо кожна з них врешті творить ту боротьбу, яка сьогодні стала місією чи не кожного з нас.
Тримайте і далі свою професійну силу, непереможний характер і людську небайдужість до кожного пацієнта”, – привітав колег зі святом – Днем хірурга завідувач хірургічним відділенням Дундич В.В.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН