Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ повідомила про підозру  депутату Каховської районної ради

За матеріалами СБУ мешканець Нової Каховки, депутат Каховської районної ради –  підозрюється у колабораційній діяльності.
Встановлено, що він прийняв пропозицію ворога та добровільно обійняв посаду так званого «начальника отдела организации, регулирования рыболовства департамента рыболовства и аквакультуры министерства сельского хозяйства и рыболовства Херсонской области».
На псевдопосаді він здійснював організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функціиї у незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території Херсонської області.
Відомо про його взаємодію із заступником гауляйтера Херсонщини Віталієм Булюком. Вдвох зрадники активно «віджимали» рибні господарства області.
Колаборант-депутат закликав місцевих мешканців співпрацювати з окупаційною владою та перереєструвати свої господарства за законодавством рф.
Слідчі СБУ  повідомили про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.  Загрожує від 5 до 12 років тюрми.
Заходи з документування злочинної діяльності здійснювали співробітники СБУ в Херсонській області спільно з Нацполіцією за процесуального керівництва Херсонської обласної та Скадовської окружної прокуратур.
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН