Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через російську агресію 2 людини минулої доби загинули, 4 – поранено, – Прокудін

За минулу добу противник здійснив 92 обстріли, випустивши 502 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації, – повідомляє херсонська ОВА.
“По місту Херсон ворог випустив 13 снарядів. російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; фельдшерський пункт у Херсонському районі; територію та будівлю підприємства у Херсоні.Через російську агресію 2 людини загинули, ще 4 – дістали поранення”, – повідомляє Олександр Прокудін. 
Окупанти вчора, 17.09.2023р.,  вгатили по Томиній Балці Білозерського району. Під вогонь на своєму подвір’ї потрапив чоловік 1954 року народження. Отримані травми виявилися надто тяжкими. Медики, які прибули на місце, лише констатували смерть.
Обстріляли вороги 17 вересня і Херсонську громаду.
Внаслідок обстрілу російськими військами с. Садове Херсонської міської територіальної громади близько 14.30 поранений співробітник МВС. За допомогою звернувся сам, медики оцінюють його стан як легкий. У Херсоні внаслідок обстрілу армією рф, здійсненого близько 16.00, поранено 19-річного чоловіка. У момент прильоту він перебував на вулиці. Наразі поранений у лікарні, – повідомила Херсонська міська військова адміністрація.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН