Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини та Хмельниччини облаштували для дітей спортивну залу в укритті

Про функціонування саморобної спортивної зали у підвалі одного з будинків населеного пункту Дар’ївської громади ювенальні поліцейські дізналися близько місяця тому, коли вчергове відвідували сім’ї з дітками та вивчали їх потреби. Хлопчиків і дівчат поліцейські застали в підвалі будинку, який малеча сама перетворила на спортзал.
Саме у підвалі ці діти вимушені проводити дозвілля, адже на вулиці перебувати небезпечно через щоденні російські обстріли.
Хлопці та дівчата позносили у підвал старі м’ячі, гантелі, скакалки, килимки, з підручних матеріалів хотіли зробити місце для занять спортом, щоб відволікатися від потужних вибухів. Під час спілкування з ювеналами діти попросили за можливості привезти їм хоч якийсь спортивний інвентар.
Щоб здійснити дитячі бажання, об’єднали зусилля працівники Головних інспекцій поліції Хмельницької та Херсонської областей, які передали дітям спортивний інвентар, що його підбирали відповідно до віку дітей і розмірів приміщення.
Поліцейські приїхали з подарунками без попередження, хотіли зробити сюрприз. Діти радо допомагали переносити легкі коробки до підвалу та з нетерпінням чекали, коли зможуть позайматися на тренажерах.
Правоохоронці встановили їм шведську стінку, боксерську грушу, штангу з дисками, подарували нові гантелі, м’ячі, передали ящики з запасом питної води. Правоохоронці розповіли про техніку безпеки на тренажерах та показали кілька простих базових вправ.
Поліцейські сподіваються, що ці подарунки у хвилини неспокою підніматимуть настрій дітям, змінять їх життя на краще, поліпшать здоров’я та урізноманітнять дозвілля.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН