Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Форумі військових письменників відбулася презентація Музею херсонського опору

Про це повідомили на сторінці Херсонської центральної бібліотеки для дітей.
Відкриття форуму відбулося з неймовірною Тетяною Пилипець, директором Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука та, без перебільшення, “душею” форуму.
Розповідь про непересічних літераторів, що сьогодні зі зброєю в руках виборюють волю України на фронті. Про поетів і волонтерів, штурмовиків і письменників, живих і полеглих, жінок і чоловіків.Кожен з них так чи інакше буде представлений на наступних подіях Форуму (тож стежте за подальшими анонсами!). Кожен з них може відкритися читачеві на сторінках своїх книг (за які складаємо пані Тетяні величезну подяку!).
Херсонці безперечно повинні долучатися до зустрічей з людьми, що рухають сучасну українську літературу вперед, пропускаючи через себе і документуючи в своїх творах власне сприйняття війни. І ми обіцяємо створити можливості для таких зустрічей!
P.S. .І, оскільки зустріч відбувалася на майданчику нашого Музею херсонського опору, херсонці не могли не поділитися зі львівською гостею символічними херсонськими сувенірами.
А ми не могли не розповісти присутнім про концепцію нашого музею і його експонати!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН