Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через російську агресію минулої доби 3 людини загинули, 8 – поранено, – Прокудін

Минулої доби під артилерійським вогнем противника опинилися понад 50 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, – зазначили в Генштабі ЗСУ.

“За минулу добу противник здійснив 59 обстрілів, випустивши 244 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 5 снарядів.російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію гаражного кооперативу у Херсоні; будівлю навчального закладу у Бериславському районі.Через російську агресію 3 людини загинули, ще 8 – дістали поранення”, – повідомив  Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.
 Новоолександрівська, Милівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – с.Новоберислав, с.Осокорівка, с.Михайлівка, с.Золота Балка, с.Одрадокам’янка, с.Львове, с.Вірівка, с.Ольгівка та с.Республіканець. Внаслідок артилерійських та авіаційних обстрілів пошкоджено та зазнали руйнації житлові будинки та господарські споруди мешканців. У результаті скидання вибухівки із дронів у с.Новоберислав пошкоджені електрощитова та транспортні засоби. Зафіксовано влучання авіабомб у житлові квартали с.Одрадокам’янка, у результаті яких травмовано 5 місцевих жителів, 3 – загинули на місці, – повідомлення від Бериславської РВА.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН