Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жодних юридичних наслідків ці «вибори» не матимуть ні для України, ні для світу, — Юрій Соболевський

На окупованій частині Херсонщини росіяни проводять так звані «вибори».

Очільник Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський прокоментував дії росіян на окупованій частині області і зазначив, що на явку до виборчих дільниць окупанти сильно не розраховують.

Так з 2 по 4 вересня голосуватимуть Великолепетиська, Горностаївська, Іванівська, Каланчацька, Новотроїцька, Чаплинська, Скадовська та Новокаховська громади. А з 5 по 7 вересня Олешківські, Верхньорогачицька, Генічеська, Голопристанська, Каховська, Нижньосірогозька громади.

Розподіл по датам окупанти пояснили важкодоступністю громад. Такими вони вважають ті, для яких призначили вибори з 2 по 4 вересня.

«Акцент робиться на виїзну роботу. Явки на ці «вибори» як не було так і немає. Якби не виїзні бригади росгвардії і поліції з урнами для голосування і побудинковими обходами з психологічним тиском на наших людей, явка б трималася лише на місцевих колаборантах. А їх для шикарної картинки не вистачає. Хоча картинка вже, як ми знаємо, давно намальована. Цифри, як завжди у росіян, не будуть відповідати дійсності», – повідомляє Юрій Соболевський.

Він наголосив, що жодних юридичних наслідків ці «вибори» не матимуть ні для України, ні для світу. Також звернувся до всіх жителів тимчасово окупованих громад: «Бережіть себе та своїх близьких! За можливості не приймайте участь в цьому шоу і не будьте масовкою для нього. Сили оборони працюють, вся Україна буде вільною!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН