Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Начальниці відділу житлової політики управління ЖКГ” Херсона від окупаційної влади оголошено підозру

 Місцева мешканка за розпорядженням так званого голови «вга города Херсона» Олександра Кобця була призначена на посаду «начальника отдела жилищной политики управления жилищно-комунального хозяйства «вга города Херсона».
На псевдопосаді зрадниця здійснювала керівництво працівниками очолюваного нею «відділу». Контролювала виконання вказівок представників «вга города Херсона» у сфері житлової політики комунальними та приватними суб’єктами господарювання.
Зокрема, підозрювана виходила з пропозиціями до власників компаній з обслуговування житлових фондів обласного центру щодо необхідності перереєстрації їх підприємств за російським законодавством з обов’язковим відкриттям рахунків у банківських установах держави-агресора для сплати податків у бюджет рф.
У разі відмови, колаборантка погрожувала звільненням й втратою сфери надання послуг з обслуговування житлового фонду, та передачі тим кампаніям, які погодились працювати за законодавством рф.
Слідчі СБУ повідомили про підозру за ч.5 ст.111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Чекає до 10 років ув’язнення.
Викриття  проводили співробітники СБУ в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН