Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Достроково припинила повноваження депутатка Херсонської міськради від ОПЗЖ Наталія Устинова

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Херсонської міської ради.

Суб’єктом подання  є секретаріат міськради.

Розпорядження  підписане Романом Мрочком, начальником Херсонської міської військової адміністрації  напередодні нового начального року  №449р від 23.08.2023:

Про дострокове припинення повноважень депутата Херсонської міської ради Херсонського району Херсонської області VIII скликання УСТИНОВОЇ Наталії Валентинівни.

В 2020 році  Наталія Устинова стала  депутаткою від ОПЗЖ. Вона є мамою депутата Херсонської облради Єгора Устинова, який був на антимайдані в Херсоні, підтримував  Януковича, а також тодішнього голову Херсонської ОДА – Миколу Костяка.

Підстава вказана про дострокове складання повноважень – особиста заява  депутатки Херсонської міської ради Наталії Устинової,  яка є членом політичної партії  “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ” та директоркою Херсонська гімназія №1, що в Шуменському мікрорайоні міста.

У розпорядженні вказано, що інформацію про складання повноважень буде передано до  Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, що чиновники, які перебувають на  держслужбі,  і представники місцевого самоврядування- депутати різних рівнів обмежені в виїзді за кордон з початку 2023 року.

7 червня 2022 року за матеріалами УСБУ в Херсонській області Миколі Костяку повідомлено про підозру за фактом державної зради.

Єгор Устинов  за даними різних  джерел перебуває нині за кодоном, будучи депутатом Херонської обласної ради.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН