Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонському національному технічному університеті відбулися збори трудового колективу

 На передодні офіційного старту нового навчального руку – 31.08.2023 в ХНТУ відбулися щорічні традиційні збори трудового колективу, на які були запрошені всі викладачі та співробітники університету.

Перед колективом виступили представники адміністрації і студентства та розповіли про плани розвитку та роботи ХНТУ.

 

Від адміністрації слово тримали ректорка університету Олена ЧЕПЕЛЮК, перша проректорка Марія АРТЕМЕНКО, проректор з навчальної роботи Володимир ШЕРСТЮК, проректорка з наукової роботи та міжнародних зв’язків Юлія САРІБЄКОВА, проректор з з адміністративно-господарської роботи Юрій ДЗЕКАН, які зазначили, що ХНТУ прямує до того, щоб бути Центром тяжіння талановитої молоді та акселератором розвитку регіону, який працює в синергії освіти, науки і бізнесу. Також окреслили бачення університетського менеджменту та розвитку кадрового потенціалу, розкрили можливості професійного зростання викладачів, які будуть заохочуватися університетом.

Цього дня  мова також йшла про комунікаційну політику університету, про шляхи покращення якості освітньої та наукової діяльності, про розвиток матеріально-технічної бази та обладнання укриттів в навчальних корпусах в Херсоні.

Також серед виступаючих були:- відповідальний секретар приймальної комісії – Марія РОСТАРГУЄВА, яка виклала проміжні результати вступної кампанії та перспективи додаткового набору в ХНТУ -доцент кафедри Товарознавства, стандартизації та сертифікації Євген КАЛІНСЬКИЙ та в.о. завідувача кафедри Автоматизації, робототехніки і мехатроніки Дмитро ДМИТРІЄВ поділилися досвідом отримання ваучера на навчання від Центру зайнятості-доцент кафедри Фінансів обліку та оподаткування Тетяна ПІНЧУК презентувала можливості для професійного та особистого розвитку, які дає залучення до професійних громадських об’єднань.

 

Зокрема, ГО «Прогресильні», членкинею якої вона стала. -студентка 5 курсу кафедри дизайну Софія ЄРИФА, яка є активною представницею Студентського парламенту ХНТУ та в цілому студентської спільноти України, розповіла про очікування та побажання студентів щодо викладачів та освітнього процесу.

В цілому зустріч пройшла в позитивному ключі, налаштовуючи колектив на продуктивний навчальний рік.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН