Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в ході проведення рибоохоронних рейдів виявлено браконьєрів

В ході проведення рибоохоронних рейдів державними інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля протягом  викрито правопорушення природоохоронного законодавства, пов’язані з незаконним виловом річкових раків.
Під час патрулювання акваторії оз. Солонець, в межах с. Олександрівка Херсонського району працівниками рибпатруля було виявлено та вилучено заборонені знаряддя лову – раколовні ятери в кількості 15 од., в яких знаходились водні біоресурси (живий рак – 136 екз., бичок – 30 екз. та тарань – 6 екз.).
Звертаємо увагу, що відповідно до наказу Херсонського рибоохоронного патруля від 08.08.2023 № 67 «Про встановлення заборони на вилов річкових раків», діє заборона наступного характеру:
з 10.08.2023 до 20.09.2023 включно, заборонено любительський та промисловий вилов річкових раків у Дніпровсько-Бузькій естуарній системі в зоні контролю Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області;
з 15.08.2023 до 30.09.2023 включно, заборонено любительський та промисловий вилов річкових раків у нижній частині Каховського водосховища в зоні контролю Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН