Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Упродовж минулої доби окупанти наносили удари з артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА, є руйнування та постраждалі, – поліція Херсонщини

На правобережжі Херсонщини поліція зафіксувала 29 воєнних злочинів російської армії проти мирного населення протягом доби.
російська армія не припиняє обстріли правобережжя Херсонщини. Під прицілом – цивільна інфраструктура, зокрема, соціальна, місця скупчення людей.
Упродовж минулої доби окупанти наносили удари з артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА. Внаслідок чергових терористичних атак рф постраждали мирні люди, пошкоджено медичний заклад, дитячий садочок, житлову забудову та складські приміщення.
З авіації російська армія завдала удари по Одрадокам’янці та Миколаївці. Під щільним артилерійським вогнем ворога перебувало Микільське, там поранення отримала 58-річна жінка, яку у стані середньої тяжкості госпіталізували до лікарні.
Від ворожих обстрілів з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра постраждали Корабельний та Дніпровський райони Херсона, центр міста та прибережна зона потерпали від концентрованих ударів противника. У мікрорайоні «Корабел» ворог атакував багатоповерхівки та дитячий садочок, поранення отримав 72-річний чоловік, якого з мінно-вибуховою травмою та раною голови госпіталізували в лікарню.
На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки обстрілів.
16-річна дівчина, яка отримала тяжкі поранення 31 липня під час обстрілу армією рф Корабельного району Херсона померла 9 серпня в лікарні.
В поліцію надійшло повідомлення від жительки Нововоронцовки, що у червні минулого року під час ворожого артилерійського обстрілу загинув її 62-річний чоловік.
За минулу добу поліція відреагувала на 327 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 29 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН