Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За підтримки ЮНІСЕФ у Херсоні відкрили простір для дітей

Локацію створили в одному із Центрів надання гуманітарної допомоги – Гуманітарному центрі для сімей з дітьми, що знаходиться на просп. Ушакова. Про це повідомив очільник МВА Роман Мрочко.

Дитячий простір “Спільно” вдалося відкрити завдяки співпраці Херсонської міської військової адміністрації та міжнародної організації ЮНІСЕФ.
У відкритому дитячому просторі «Спільно» щодня заплановані різні заходи для дітей, залучення відповідних спеціалістів для роботи з сім’ями та дітьми.
Також на базі Гуманітарного центру для сімей з дітьми, окрім гуманітарної допомоги є можливість отримати допомогу психологів, як дорослим так і дітям. Допомагають в організації психологічної допомоги ГО «10 квітня» та гуманітарна місія «Проліска».
У подальшому за підтримки ЮНІСЕФ у підвальному приміщенні навчального закладу, де працює Гуманітарний центр для сімей з дітьми, планується зробити ремонт – таким чином діти зможуть навчатися у безпечних умовах.
Це вже третя така дитяча кімната у місті – ще дві знаходяться в Суворовському та Дніпровському районі. Тут діти матимуть змогу погратися у колі однолітків, в ігровій формі подолати психологічні наслідки війни, а їхні батьки зможуть отримати корисну інформацію.
Приміщення для діток працюють без вихідних. На місяць їх відвідує до 1,5 тисячі дітей, переважну більшість із них становлять дітки до 12 років.

Дякую всім міжнародним благодійним організаціям за підтримку Херсонської міської територіальної громади!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН