Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр освіти і науки відзначив освітянку з Херсонщини

Тетяну Юшко – директорку управління освіти і науки Херсонської військової обласної адміністрації відзначив Міністр освіти і науки Оксен Лісовий. Про це у соціальних мережах розповіла народний депутат Юлія Гришина:

-Починаючи з першого дня повномасштабного вторгнення, Тетяна Миколаївна залишалася в Херсоні та працювала, так би мовити, у підпіллі, коли місто було окуповане росіянами. Тоді вона була однією з небагатьох, хто підтримував наших освітян, які не перейшли на бік окупанта.

Окрім координації освітян, які знаходилися в окупації та відмовилися від співпраці з окупантом, Тетяна Миколаївна також організовувала насправді героїчні речі. Наприклад, переховувала дітей з деяких навчальних закладів Херсону.
Це допомогло врятувати не одну дитину та вберегти від депортації.
Зараз Тетяна Миколаївна продовжує працювати в Херсоні та відновлювати освітній процес для дітей, які зараз перебувають в місті. І це при тому, що Херсон щодня обстрілюється ворогом.

Не вистачить слів, щоб описати всю гордість та повагу до людей, які своїми вчинками надихають працювати ще завзятіше. Щиро пишаюсь, що в нашому освітянському середовищі є такі люди, як Тетяна Миколаївна. З міністром освіти Оксен Лісовий вручили пані Тетяні Грамоту ВРУ за її внесок в збереження освіти Херсонщини!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН