Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Подружжя з Кіровоградщини захищає країну у Херсонській області

— Секрет нашого щасливого сімейного життя простий – радіти життю разом і підтримувати одне одного в складних моментах!

Андрій та Юлія проходять службу в 121 бригада тероборони Кіровоградщини. З першого дня широкомасштабного вторгнення подружжя прийняло рішення разом стати на захист країни.
Андрій в цивільному житті є власником станції технічного обслуговування автомобілів, а в батальйоні виконує обов’язки командира одного з підрозділів.
Юлія до війни працювала за кордоном, а наразі є військовослужбовцем штабу. Вдома на них чекають двоє дітей.
— Ми з Андрієм проходимо службу в одному батальйоні, але проживаємо та виконуємо бойові завдання в різних населених пунктах Херсонської області. Часто не вдається бачитися, але кожна зустріч перетворюється на маленьке свято. Коли рідна людина поруч, мені стає спокійніше. Він завжди може вислухати, дати пораду та допомогти, — розповідає жінка.
Чоловік Юлії говорить, що разом з дружиною служити добре, але іноді заважають переживання, бо він знає де вона знаходиться та яка небезпека в той момент може їй загрожувати.

— Секрет нашого щасливого сімейного життя простий — радіти життю разом і підтримувати одне одного в складних моментах, — говорить Андрій.

Подружжя планує стояти на захисті країни до перемоги, а після демобілізації поїхати усією сім’єю на відпочинок та насолодитися часом, проведеним разом із найріднішими.

Регіональне управління Сил територіальної оборони “Південь” ЗС України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН