Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов мистецький захід “Герої без зброї”

У Херсоні в артхабі “В укритті” відбувся 11 благодійний мистецький захід “Герої без зброї”. Про це розповіла Альона Мовчан:

-Проєкт був створений у лютому 2023-го та реалізувався у 9 містах країни (Херсон став 10) з метою підтримки та збору коштів на тепловізори для пожежних-рятувальників Херсона.

Приємно говорити, що план ми перевиконали. Хотіли передати 3, натомість вийшло аж 4 тепловізори: на 2 назбирали самі, ще 2 придбали благодійники з Німеччини.

Акцію підтримало дуже багато небайдужих! Я переконалась, наскільки добрі та свідомі наші люди! У постах про придбання кожного тепловізора писала великі подяки всім, хто допомагав! Але жодного разу не подякувала тим, кому, як кажуть, дісталося найбільше.

Чоловік Віктор Ревенко, який, хай і з суперечками та чисельними погрозами розлучитись, але підтримує мої навіть найшаленіші ідеї:)

Після кожної зміни він сідав за кермо і їхав у чергове місто, й, у більшості випадків, відразу по приїзду починав виступати. Я вже мовчу про те, у скільки йому обійшлися ці поїздки (як зазначала раніше, всі витрати ми покривали самі, а зібрані під час кожного заходу кошти кидали на банку Монобанку).

Порахували – загалом ми проїхали близько 8000 км:) Чоловік каже, що це одна заміна масла, а, значить, чимало:)

А ще велика подяка сину Добромиру, який мужньо переніс поїздки у 7 із 9 міст (двічі його рятувала бабуся:)

За свої рік і три місяці він встиг об’їздити половину країни. Скажете, це безум? Можливо, я і не дуже хороша мама, але бачили б ви, який щасливий малюк, коли ми катаємо його на брр:)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН