Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині у результаті перевірок держзакупівель виявлено порушень на 176,6 млн грн

“Результати моніторингів та перевірок закупівель за січень-квітень 2023 року:
Впродовж січня-квітня 2023 року Управлінням Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області проведено 80 моніторингів закупівель та 12 перевірок закупівель, під час яких контролем охоплено 96 процедур закупівель на суму 238 млн грн.
При проведенні моніторингу встановлені порушення у сфері закупівель на загальну суму 176,6 млн грн”, – зазначено на офіційній сторінці служби.
За результатами проведених моніторингів замовники відмінили торги по 17 процедурах на 23,2 млн грн та розірвали 11 договорів на суму 56,5 млн грн.
“Перевірками закупівель охоплено 16 процедур закупівель на суму 43,3 млн грн. Порушення законодавства щодо безпідставного збільшення ціни за одиницю товару, нестачі, нецільові та інші незаконні витрати встановлено при виконанні 8 договорів на загальну суму 4,3 млн грн.
Матеріали 3 перевірок закупівель передані до правоохоронних органів, за розглядом яких розпочато 2 досудові розслідування”, – уточнили в управлінні Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області.
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН