Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Милівській громаді вікриють пожежне депо

Вже найближчим часом у Милівській громаді запрацює пожежне депо. Про це повідомила голова громади Любов Минько:

-До штату депо увійде три працівники, які зараз проходять навчання в інструкторів ДСНС області. Команду повністю забезпечено необхідним обладнанням для локалізації пожеж.

У Одесі ж ми отримали ключі від сучасного пожежного автомобіля Mersecedes-Benz. Автівка, яка забезпечить роботу наших вогнеборців, прибула до України за сприяння норвезьких колег – пожежників.

Коли мова йде про безпеку порятунок людей, важливу роль відіграє кожна секунда. Створення такого пожежного підрозділу, допоможе прискорити прибуття рятувальників на місце події. Адже під час виклику пожежна команда з райцентру їде 25-30 хвилин, а то ще довше. Тепер же у нас є і команда добровольців, і пожежна машина, і своє маленьке депо.

Тож ми безмежно вдячні тим, хто посприяв здійсненню цієї знакової події для нашої громади. Зокрема, Закарпатському обласному благодійному фонду (директор Фенчак Василь Іванович) та координатору фонду Марку Валько, вони заправили автівку та допомогли з розселенням водіїв та допомагали у підтримці зв’язку з закордонними партнерами.

Пану Dag Botnen, начальнику пожежної служби з міста Хаугаланд, Норвегія, який знайшов необхідні автомобілі та доправив їх до українського кордону.

А також Одеському обласному об’єднанню церков євангельських християн-баптистів, які організували переправлення автівки безпосередньо до Одеси.

На знак вдячності за можливість створити в громаді довгоочікувану пожежну дільницю ми вручили нашим друзям та партнерам пам’ятні подяки та символічними подарунками з Херсонщини : смачні консервовані кавунчики.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН