Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нововоронцовці почали рамковий ремонт пошкоджених ділянок доріг

Війна завдала серйозних руйнувань Нововоронцовській громаді. Там розпочали ямковий ремонт доріг, де вже проїзд зовсім ускладнений через глибокі ями, – розповіли на сторінці громади.

Розпочали роботи з вулиці Бериславської, наступними на черзі будуть вулиці Титова, Воронцова, Суворова, Гагаріна, та відрізок вулиці Горького та провулку Олеся Гончара. Якщо ви мешкаєте на цих вулицях, будьте готові до незначних тимчасових незручностей, але, ми впевнені, результат вартуватиме цього.
За можливість проводити ямковий ремонт ми дякуємо Кузьменку Віктору Валерійовичу та його колективу філії Нововоронцовського райавтодору Херсонського облавтодору. Віктор Валерійович внаслідок обстрілів втратив своє житло, але не втратив віру і бажання рухатися далі, попри все. Зміг вивезти і зберегти свою техніку, а потім у повному обсязі — повернути її назад. З перших моментів деокупації нашої громади він поруч — разом горнув з нами сніг (хоч і один раз була засніженою Нововоронцовка, та все ж), допомагав у згортанні сміття на сміттєзвалищі. Зараз ми разом латаємо наші дороги.

Гроші на ямковий ремонт виділені з місцевого бюджета. Можливо, хтось скаже, що не на часі. Проте війна, яка триває з 2014-го року, показала, що чекати, коли все скінчиться, не варто. Росія не має наміру зупинятися. Ще довго може бути щось “не на часі”, але на часі — жити сьогодні. Якщо є можливість зробити щось хороше сьогодні, зробити перебування мешканців громади комфортним і зручним сьогодні — це слід робити сьогодні. Завтра може все змінитися. Ми вже знаємо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН