Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З Норвегії привезли пожежний автомобіль до Нововоронцовської громади

Про це розповіли на сторінці Нововоронцовської селищної військової адміністрації:

Неймовірна подія для нашої громади!! Нарешті! Ми так довго чекали на цю красуню і ось вона доїхала! Тепер у Нововоронцовського підрозділу ДСНС є ще одна чудова машина пожежної допомоги, яка приїхала аж із самої Норвегії!

Це стало можливим завдяки організації Feine Ukraine – Verein der deutsch-ukrainischen Zusammenarbeit, яка за часів повномасштабного вторгнення стала міцною підтримкою нашої громади і допомогла нам із забезпеченням всіх автомобілів, які наразі допомагають у роботі військової адміністрації — привозять і розвозять гуманітарний вантаж, дрова, подрібнену щепу тощо.
Це стало можливим завдяки невтомній роботі Анни Ремпель (Anna Lat (Anna Rempel Latanyshyna), яка піклується, переживає, підтримує, допомагає нам виживати в умовах, коли ворог хоче занепаду української нації.
Це стало можливими завдяки хлопцям і дівчатам з Телебачення Торонто, які всім світом збирали гроші на автомобіль для рятівників нашої громади.
Це стало можливо завдяки організації Демократична Сокира, яка забезпечила логістику і доставку пожежної машини з Норвегії до Кривого Рогу.

Крім того, разом із пожежною машиною у нашу громаду приїхав і гуманітарний вантаж у вигляді одягу і продуктів харчування від британської організації Together We Can, які дізналися про Нововоронцовський край від наших старих і вірних друзів братів Білецьких.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН