Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У поліції розповіли про деталі вчорашнього обстрілу Херсона

Херсон перебуває під щоденними обстрілами російської армії. Минулої доби місто зазнало чи не найбільшої атаки за останні місяці. По житловим кварталам та місцям скупчення людей ворожа армія гатила з артилерії та реактивних систем залпового вогню.

3 людини загинули та 5 поранені під час обстрілу єдиного працюючого в місті будівельного гіпермаркету, нині він припиняє свою роботу.

Окупанти вдарили з РСЗВ по залізничному вокзалу та прилеглій території, по вул.Паровозній та просп.Ушакова, внаслідок чого 4 людини загинуло і 13 поранено. Внаслідок потрапляння снаряду повністю вигорів вагон пасажирського потягу.

Ворог здійснив обстріл супермаркету по вул.Миру та прилеглих будинків по вул.І.Кулика та Бериславському шосе у Дніпровському районі. Як наслідок, 7 загиблих та 26 поранених, серед яких двоє дітей віком 7 та 17 років, а також двоє працівників поліції.

Біля гуртожитку на вул.І.Кулика внаслідок обстрілу загинула 65-річна жінка. Під час обстрілу приватного сектора Дніпровського району загинули троє жінок віком від 68 до 91 року, поранено 75-річного чоловіка. Російські військові обстріляли смт Антонівка, там загинули 74-річна жінка і 68-річний чоловік.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН