Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нововоронцовській громаді приймають внутрішньо переміщених осіб з прибережних сіл

Нововоронцовська селищна військова адміністрація 

розмістила звіт за два тижня роботи:

–  За цей час відділом з питань гуманітарної допомоги було видано 97 ремонтних наборів, 8746 кг овочів та 1942 продовольчих наборів. Також для Осокорівки були надані свічки. Жителям Хрещенівки були передані 310 продовольчих наборів. Також гуманітарним відділом було отримано 1400 пакетів посівного матеріалу від Всеукраїнської Асоціації Громад.
 Командою, яка працює над благоустроєм громади, була проведена наступна робота:
– Прибирання вулиці Щасливої;
– Вивезення сміття з парку;
– Продовження ремонтних робіт в укритті під Краєзнавчим музеєм;
– Покос трави на кладовищі, у парку відпочинку, на стадіоні “Колос”, у дитсадку №2 та на дитячих майданчиках;
– На пляжу здійснено заходи з усунення бур’янів шляхом дискування;
– Прибирання громадського туалету та вивезення сміття з центрального ринку;
– Ямковий ремонт провулків Торговий та Шкільний.
📃 Комісія з питань пошкодженого і зруйнованого майна продовжує роботу з прийому заяв на обстеження домогосподарств, складає акти комісійних обстежень об’єктів та вносить акти до Реєстру пошкодженого та знищеного майна. Було проведено обстеження домогосподарств у Нововоскресенському та частково у Нововоронцовці.
 Наша громада продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб з прибережних сел. У селах продовжується облік та моніторинг жителів, зокрема жителів, що повертаються до своїх сіл. Проводиться співпраця з Пенсійним фондом та управлінням соціального захисту щодо надання інформації по субсидіям та виплатам соцдопомоги та пенсій.
 У селах громади продовжують продовжуються роботи з усунення наслідків збройної агресії рф — проводяться толоки, ремонти та заходи з озеленення. До Хрещенівки завітала ексголова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, яка з небайдужими людьми доєдналася до світової акція «1 мільйон дерев життя”, в якій беруть участь представники 30 країн світу. Благодійний фонд “Пацієнти України” розпочав роботу по ремонту ФАПу у Нововоскресенському.
 Розвиток міжнародної співпраці продовжується. Начальник Нововоронцовської ВА Андрій Селецький здійснив ряд зустрічей у населених пунктах Німеччини, Нідерландів та Бельгії, де піднімалися питання відбудови нашої громади.
Працюємо далі, слідкуйте за новинами.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН