Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

U-LEAD продовжує підтримувати громади Запорізької області у 2023 році

Програма “U-LEAD з Європою” в 2022 році провела понад 400 консультацій та 35 навчальних заходів для 1825 учасників Запорізької області, повідомила Тетяна Бордюг, керівниця регіонального офісу Програми, під час “Дня відкритих дверей”.

Ми працюємо з громадами Запорізької області з 2016 року. Підтримуємо місцеве самоврядування, ділимося знаннями в розбудові освітніх та медичних систем. На шляху до відновлення та розвитку, у 2023 році ми спрямовуємо зусилля на адаптацію до змін,” – пояснила Бордюг.

Програма “U-LEAD” оновлює навчальні цикли для спеціалістів у таких напрямках як управління кадрами, інтеграція ВПО, енергетична безпека, підтримка волонтерства, створення комунікації змін. Вони також впроваджують нові програми підтримки, такі як “Мережі з обміну досвідом”, де фахівці громад зможуть розробляти програмні документи для різних сфер.

В 2023 році, основний акцент буде зроблено на тематичні навчальні програми та консультування представників органів місцевого самоврядування. Ініціатива “Мости довіри” продовжує налагоджувати партнерства з муніципалітетами ЄС. За допомогою національних та міжнародних експертів планується підготовка проєктів для відновлення громад і підтримка цифровізації.

Усі деталі можна знайти на офіційному веб-сайті програми “U-LEAD з Європою”.

Останнім часом програма “U-LEAD” надала громадам області 21 комплект невідкладної технічної допомоги. Також планується підтримка цифровізації громад у співпраці з Мінцифрою. Ці заходи відображають загальну стратегію програми, орієнтованої на реформи, відновлення та відбудову.

Тетяна Бордюг підкреслила: “Ми в тій чи іншій формі співпрацюємо з усіма, хто має в нас потребу. У 2023 році ми пропонуємо трохи дивитися вперед, у відновлення та розвиток“.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН