Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери доставили до Бериславського району 1млн 700 тиcяч кілограм гуманітарної допомоги за рік роботи

Благодійний фонд «Українці переможуть!» було створено рік тому.
За цей час  волонтерами фонду  було доставлено та видано 1 671 413 кг гуманітарної допомоги – продуктів харчування, ліків, речей першої необхідності до Бериславського району,  а евакуйовано з зон проведення бойових дій, небезпечних районів та часто під обстрілами –  820 осіб.

Майже 6000 осіь  скористалося прихистком цілодобового центру тимчасовго перебування  “Українці переможуть!” у Кривому Розі,  виїжджаючи з окупованої території  через Давидів Брід навесні-влітку минулого року. 
 “Це рік  величезної роботи  команди волонтерів Благодійного фонду “Українці переможуть!”  та реалізації проєктів заради наших людей, яких ми підтримуємо з самого початку повномасштабної російсько-української війни. Попереду чимало роботи на Бериславщині.  Дякую команді  за єдність, мужність, жертовність  та  вміння працювати на результат”, – прокоментував Ігор Йосипенко, засновник Благодійного фонду “Українці переможуть!”, опублікувавши звіт фонду
  В Україні 20 квітня відзначають День вдячності волонтерам. Тож у групі Благодійного фонду  “Українці переможуть!” жителі  Херсонщини змогли  залишити свої відгуки про роботу фонду.
Хочемо в день вдячності волонтера ще раз подякувати засновнику БФ « Українці переможуть!» Ігорю Йосипенко та усій команді за такий тяжкий та безцінний труд.
Ваша команда забезпечують надійний тил нашій армії, підтримку мешканцям Херсонщини та вимушеним переселенцям. Ми кожного дня спостерігаємо за вашою роботою, дякуємо, що щоденно допомагаєте землякам. З перших днів війни ви Ігорю підтримуєте кожного з нас. Дякуємо кожному волонтеру вашої команди хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Українці обов’язково переможуть!”, – написала в групі Благодійного фонду Олена Ткаченко/Елена Ткаченко.

Засновник фонду Ігор Йосипенко  об’єднав навколо себе команду волонтерів –  активних і небайдужих жителів Бериславського району на підтримку ЗСУ та мирного населення.  Волонтери продовжують  працювати на підтримку  мирного  населення й  ЗСУ. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН