Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відновлено роботу 287 базових та 3 пересувних станцій мобільного зв’язку, – Херсонська ОВА

Після звільнення Херсонщини від російських військ, фахівці мобільних операторів розпочали процес відновлення роботи мережі зв’язку в районі.

“На даний момент на території звільненої Херсонщини працює 287 базових та 3 пересувні станції зв’язку, які забезпечують зв’язок у селищах та містах області. Крім того, фахівці успішно відновили роботу 1 базової станції в Суворовському районі Херсона”, – повідомили в Херсонській ОВА.

Відновлення мережі зв’язку є дуже важливим етапом у відновленні звичайного життя на території, яка  потерпає від наслідків  російської агресії.

 Відновлення мобільного зв’язку  дозволяє жителям звільненої території повернутися до звичайного режиму життя та встановлювати зв’язки зі своїми близькими та друзями, стабільно дітям навчатися  в освітніх закладах. 

Крім того, це допомагає покращити роботу медичних та гуманітарних організацій на території, що потребують швидкого та ефективного зв’язку.

Оператори мобільного зв’язку зобов’язались продовжувати відновлення та підтримку мережі зв’язку на звільненій території, щоб забезпечити необхідний зв’язок для жителів та організацій, які працюють на цій території.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН