Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колаборантки з Генічеського району отримали підозру від СБУ

Підозру від СБУ за колабораційну діяльність отримали дві чергові зрадниці з тимчасово окупованого смт Новотроїцьке Генічеського району Херсонщини.

Перша, призначена окупантами так званою «заступницею голови Новотроїцької військової адміністрації Херсонської області», виконує покладені на неї «обов’язки». З іншими колаборантами вона виконує вказівки представників країни-агресора по встановленню окупаційної влади.
Її односелиця добровільно обійняла «посаду» так званого «директора Муніципальної бюджетної освітньої установи «Новотроїцький центр культури і дозвілля». Пособниця окупантів у позитиві представляє окупаційну владу.
У своїй «культпросвітницькій діяльності» вона щиро дякує представникам країни-агресора за «нарешті краще життя». За головуванням колаборантки у смт проводяться «патріотичні заходи» задля підняття бойового духу військовослужбовців рф.
Обом фігуранткам слідчі СБУ повідомили про підозри за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснювали слідчі СБУ в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН