Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні поліцейські спільно зі співробітниками ДСНС під час пожежі врятували 5 дорослих та 6-річну дівчинку

Під час патрулювання обласного центру працівники поліції побачили на вулиці Іллі Кулика задимлення на п’ятому поверсі одного з будинків. Поліцейські відділу поліції №1 Херсонського районного управління миттєво зреагували на ситуацію та кинулися на допомогу. Одночасно вони зателефонували до ДСНС та повідомили про пожежу.

Лейтенант поліції Юрій Легкий та його колега старший лейтенант поліції Володимир Говенко забігли до будинку та побачили сильне задимлення, тож одразу розпочали евакуацію мешканців. Один із жителів повідомив, що у квартирі на 5-у поверсі залишилась дитина. Дільничні спробували піднятися до помешкання, але через сильне задимлення далі самостійно пройти не змогли.
У цей час на допомогу прийшли співробітники ДСНС. Поліцейські разом із рятувальниками продовжили евакуацію жителів будинку та вивели з пожежі 5 громадян. На 5-у поверсі рятувальники побачили 6-річну дівчинку та передали її поліцейським. Правоохоронці винесли дитину на вулицю, де її оглянули лікарі. У дівчинки діагностували отруєння чадним газом та продуктами горіння, вона одразу була госпіталізована до медичного закладу. Завдяки вчасним та вдалим спільним діям правоохоронців і рятувальників її життю та здоров’ю наразі нічого не загрожує.

Попередня причина виникнення пожежі – займання у квартирі електричного обігрівача. Пожежу вдалося локалізувати, на щастя, ніхто з мешканців сильно не постраждав.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН