Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці, які перебували у російському полоні, дали свідчення у суді

Під час окупації Херсона та області російські військові здійнили тисячі злочинів проти цивільного населення. За них прийде час відповідати у суді. Директор Херсонського обласного академічний музично-драматичного театру Олександр Книга та журналістка Анжеліка Слободян, яка пробула в полоні 31 день, дали свідчення в якості свідків злочинів, – повідомляє Олександр Книга:

-Сьогодні другий день заслуховування свідків злочинів проти людяності на суді громадян світу проти російської федерації і її президента. І знову історії тортур мирних громадян, приниження гідності і прямого геноциду населення за етнічними ознаками.

Пропаганда росії весь цей час намагається всіляко виправдати розпочату війну, вигадуючи неіснуючі загрози як самій російській федерації, так і російськомовному населенню України. І в той же час знищуючи мирне російськомовне населення більшості міст сходу України.

І сьогодні у звільненому Херсоні ми кожного дня бачимо обстріляні російськими військами лікарні, школи, дитячі садочки, приватні будинки і житлові квартали з багатоповерхівками. І виправдання і прощення цьому не може бути!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН