Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Державні установи Запорізької області отримали генератори.

Районні військові адміністрації, державні установи та підприємства Запорізької області отримали генератори від міжнародних донорів.

Сьогодні за участі представників Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької ОВА відбулась передача ще 30 генераторів. Вони знадобляться установам, підприємствам та районним військовим адміністраціям для забезпечення їх стабільного функціонування в умовах ворожих атак на енергетичні об’єкти нашої держави.

Всього ж між закладами розподілено 35 генераторів потужністю 8-9 кВт, які за ініціативи Запорізької обласної військової адміністрації безоплатно вдалось отримати від Міжнародної організації з міграції (МОМ), що входить до системи ООН.
Відповідно до поданих заявок, вкрай необхідні генератори отримали: Бердянська РВА, Василівська РВА, Запорізька РВА, Мелітопольська РВА, Пологівська РВА, Департамент соціального захисту населення ЗОВА, Державне підприємство «Місцеві дороги Запорізької області», Державна установа «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Запорізький державний медичний університет, Запорізький обласний центр зайнятості, ГУ Державної казначейської служби України в Запорізькій області та ГУ Пенсійного фонду України в Запорізькій області.

Департамент культури та інформаційної політики

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН