Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат Бундестагу відвідав пошкоджені населені пункти Запорізької області

Вчора очільник Запорізької ОВА Олександр Старух зустрівся із депутатом німецького Бундестагу Маркусом Фабером. Про це він розповів у соціальних мережах:

-Берлін потрібно захищати на підступах до Запоріжжя. До такого висновку дійшов і представник Вільної демократичної партії, депутат Бундестагу від землі Саксонія-Ангальт Маркус Фабер після візиту в розтрощені населені пункти на лінії розмежування, де поспілкувався з людьми, які щоденно живуть під ворожим вогнем.

Сьогодні мав нагоду зустрітися з політиком, який особисто у прифронтових районах збирає докази воєнних злочинів російської армії та лобіює підтримку України у Німеччині.

Головне якнайшвидше перемогти у війні, бо кожна ворожа ракета це не лише руйнування, а й загроза втрати людського життя. Ми все відбудуємо, але жертв російського терору вже не повернути. Тому закликаємо міжнародних представників як найшвидше виділити необхідне озброєння, аби зупинити ворожу навалу та звільнити українців в окупації. Рішучість та оперативність європейських держав може врятувати тисячі життів мирних людей від ворожого вогню.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН