Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці можуть отримати реєстраційний номер у будь-якому ЦОП

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі інформує щодо отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Фізична особа незалежно від віку (як резидент, так і нерезидент), яка не включена до Державного реєстру, зобов’язана особисто або через представника подати до відповідного контролюючого органу облікову картку фізичної особи – платника податків за формою N 1ДР, яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі. При цьому, необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, місце народження, місце проживання, громадянство.

За зверненням фізичної особи, контролюючий орган видає документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі (картка платника податків), крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті. У такому документі зазначається реєстраційний номер облікової картки платника податків.

У разі необхідності повторного отримання документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі (картка платника податків), з причини втрати або зіпсування такого документа фізична особа – платник податків подає до контролюючого органу Заяву за формою N 5ДР.

Громадяни України можуть подати документи до будь-якого контролюючого органу ДПС (центру обслуговування платників).

На жаль наразі відсутня можливість відновлення роботи центрів обслуговування платників Херсонщини.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та просимо з розумінням поставиться до ситуації, що склалася.

Про відновлення роботи центрів обслуговування платників Херсонщини оперативно проінформуємо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН