Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перші кроки для відновлення постраждалих під час війни громад роблять на Херсонщині

Осокорівка постраждала під час бойових дій дуже сильно. Про перші кроки у напрямку відновлення громади розповіли у Нововоронцовській СВА:

– Найбільша рана на тілі нашої громади, наша величезна біль. Наче вже багато разів бачили весь обсяг руйнувань, але кожного разу, заїжджаючи в село, серце призупиняє свій бій, немов вперше все це бачиш.

Ми не знаємо, коли і в якому обсязі можливо буде відновити все, що зруйнував агресор, не уявляємо, скільки на це потрібно буде коштів. Це – чесно. Але ми точно знаємо, що не варто сидіти, склавши руки. І ми не будемо цього робити. Це теж чесно.

Завдяки ініціативі старости села Осокорівка Сергія Івановича Кунця, в селі триває омолодження і санітарна обрізка дерев у центрі села. Дерев, посічених сотнями осколків…. Вони – свідки того горя, яке на нашу землю принесли “освободітєлі”. І вони будуть свідками відродження села. Зараз вони стоять як символ того, що ми боремся і ніколи не здамося.

Ми дуже вдячні Сергію Івановичу, його команді хлопців і дівчат, які щодня працюють над тим, щоб у села була надія на відродження і майбутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН