Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині розпочато набір в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції «Лють»

Про це сьогодні, 3 лютого, повідомив начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет під час спільного брифінгу за участю начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, командира військової частини 3039 Національної гвардії України Сергія Вакуленка та першого заступника начальника загону – начальника штабу 79 прикордонного загону, полковника Руслана Явтушинського.

МВС України, Національна поліція та Головне управління Національної поліції в Миколаївській області закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нового підрозділу «Лють».

Спецпідрозділ дозволить забезпечити швидке й ефективне виконання поліцією, як складової сил безпеки і сил оборони, завдань і повноважень, які спрямовані на зміцнення національної безпеки України.

«Формування бригади вже почалося. Кістяк бригади складається із поліцейських, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нового підрозділу відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України», – зазначив Сергій Шайхет.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН