Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсонщини отримують 1200 гривень від Товариства Червоного Хреста України, – Мінреінтеграції

Жителям звільнених територій виплачено понад 223,7 мільйонів гривень кеш-допомоги
В межах спільного проєкту Мінреінтеграції, Укрпошти та міжнародних організацій забезпечено кеш-підтримку мешканцям деокупованих територій на загальну суму більше 223,7 мільйонів гривень. Проєкт стартував у вересні 2022 року й наразі виплати на звільнених територіях продовжуються.
▪️ Так, станом на 26 січня 2023 року включно допомогу готівкою у розмірі 1200 гривень від Товариства Червоного Хреста України отримали понад 93 тисячі громадян на ДОТ Харківської, Херсонської, Донецької та Луганської областей.
▪️ Крім того, за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції вже виплачено кеш-допомогу в розмірі 2200 гривень більше 37 тисячам осіб, що проживають на звільнених територіях Харківщини, Херсонщини й Донеччини.
▪️ Міжнародні донори планують і надалі надавати кеш-підтримку, аби охопити якомога більшу кількість громадян, які пережили окупацію та залишаються на деокупованих територіях.
Нагадаємо, що виплати 1200 гривень розпочалися на звільених територіях Херсонщини. Місцеві повідомляють про черги для їх отримання.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН