Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гуманітарний вантаж прибув до Херсонського державного універитету

Про це повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Кожен приїзд у Херсон, до рідного Херсонського державного університету, це не тільки вирішення робочих питань, спілкування з колективом, а ще й можливість долучитись до роботи нашого Волонтерського центру. У різдвяно-новорічні свята, звичайно, хочеться порадувати діточок, тому привіз солодкі подарунки діткам наших співробітників. Добре знаю, як малеча полюбляє цукерки, бо маю чудову онучку, тому радію з того, що у дітей на обличчях з’явилися посмішки. Це так важливо у наш час!

Щиро вдячний декану факультету фізичного виховання та спорту Івану Глухову за те, що завжди готовий допомагати. Це один з тих людей, які попри свята, вихідні і відпустки живуть думками про рідне місто та університет. 2 січня разом з колегою по депутатському корпусу Херсонської міської ради Олександром Ложичевим та чернівецькими волонтерами завантажили гуманітарну допомогу. Вперше наш Іван Геннадійович сидів за кермом вантажного мікроавтобусу, не без пригод проїхав 900 кілометрів до рідного Херсона та привіз 2,5 тони допомоги. Миючи засоби, гігієна, продукти харчування – все це вже отримали і продовжують отримувати наші співробітники через Волонтерський центр.

Ми щиро вдячні Чернівецькій бізнес групі CBG, Німецько-Українському благодійному фонду Blau-Gelbes-Kreuz та Rotary Club Chernivtsy за надану гуманітарну допомогу! Знаю, що частину вантажу, який завезено у Херсон, передали до Херсонської обласної дитячої лікарні, Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С. Лучанського, волонтерського центру «Штаб добра».

В Херсоні на нас чекала ще одна дуже важлива людина, якій ми мали вклонитися та обійняти. Це люба теща. Напередодні дня її народження нам з дружиною пощастило знову відчути себе дітьми, поговорити, позгадувати разом, підтримати один одного. Це велика радість – мати змогу обійняти батьків. Щиро бажаю кожній родині бути разом, дорожити кожною хвилиною спілкування, радіти кожному прожитому дню! З Різдвом! Віримо у Бога та ЗСУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН