Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові цілеспрямовано знищують будинки у Голій Пристані

Про це пише у соціальних мережах Володимир Молчанов:

-Чесно кажучи, я ніколи до війни не звертав уваги на багатоповерхівки Голої Пристані. Вони розташовані в двох мікрорайончиках у стороні від основних шляхів містом. І їх навіть для скромних розмірів Гопр мало, можна по пальцях однієї руки перерахувати. І коли в стінці однієї з них вивалюється гігантська дірка на три поверхи дуже схожа на наслідки постріла не з гаубиці, РСЗВ чи міномету, а з танкової гармати прямим наведенням, то нескладно вирахувати, де це могло статися.

На першому фото дві єдині пятиповерхівки Східного мікрорайону. Як бачимо, обернені в бік ЗСУ північні фасади (фото 1) не підходять до пошкодженого фасаду від слова зовсім. Південних фасадів тут не видно.

На другому фото будинки обведено колами, а наявні на північних фасадах лоджії, аналогічні тим, що є на постраждалому фасаді, зазначені стрілками. Але от халепа, в обох таких місцях ближче ніж за три вікна розташовані і балкони. Південні фасади не містять лоджій взагалі.

А на фото 3 з діркою в стіні в жоден з боків від ложії на три вікна чи на дві довжини тої лоджії, жодних балконів.

Отже, навіть забувши вигляд вживу тих будинків, висновок, методом виключення, один, єдино можливою стіною, куди влучили, є південна стінка будинку по вулиці будівельників у східному мікрорайоні.

Тобто це не випадкове влучання ЗСУ, що тим більше на такій відстані теоретично можливе лише з навісної траєкторії, а постріл рашистського танкіста. Свідомий і прицільний, по будинку, який він бачив, заїхавши на дюну десь в районі “вікових сосен” на захід від Малої Кардашинки та на південь від Гопр.

Прицільний постріл русского танкіста по “русскому городу”, гдє живут “россійскіє гражданє”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН