Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Обухівському районі реалізовують проєкт медичної підтримки населення

Вперше в Обухівському райони на базі районної лікарні та поліклініки відбувся прийом лікарів Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова та Інституту нейрохірургії імені А.П. Ромоданова НАМН України в рамках медичної соціальної акції на підтримку соціально незахищених верств населення та членів родин воїнів ЗСУ.

Свого часу міський голова Обухова Олександр Левченко ініціював підписання меморандуму з Національною академією медичних наук (НАМН), в рамках якого 35 провідних медичних закладів України залучені до реалізації цього проєкту.

Підтримали цю ініціативу начальник Обухівської РВА Олександр Гомон, секретар Обухівської міськради Клочко Сергій.

Як зазначає Костянтин Осадчий, координатор проєкту, засновник Національного Проєкту Громадського центру здоров’я, в рамках цієї медичної соціальної акції проводиться безкоштовне консультування та діагностичні дослідження. До лікарів цього дня звернулося близько 150 осіб.

Окрім медиків, до співпраці в рамках проєкту будуть залучені і психологи за Національною програмою психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українців, започаткованою Оленою Зеленською.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН