Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З робочим візитом Херсон відвідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко

Про візит Міністра охорони здоров’я  України Віктора Ляшка розповів перший заступник голови Херсонської обласної ради  Юрій Соболєвський:
– Вони роблять неможливе — медики Херсонщини пройшли окупацію, знаходяться посеред бойових дій і надалі продовжують робити свою справу.
Контроль за якістю надання медичних послуг в області продовжується. Ця тема була одна із приорітетних в моїй роботі, та залишиться такою надалі. Наші люди мають повне право отримувати медичні послуги, що відповідають високим стандартам якості, тож задача влади, щоб це право виконувалось беззаперечно.
Наразі наші лікарні — це установи з колосальним навантаженням і, в той же час, спустошенням після окупаційної навали орди.
Вчора, з робочим візитом Херсон відвідав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Разом із військовою адміністрацією відвідали медичні заклади міста, на які зараз приходиться максимальне навантаження по запитам на надання медичних послуг.
Проговорили наявні проблеми, потреби і, звісно, як їх вирішити.
Думаємо про те, що є сьогодні, і плануємо як працювати в майбутньому.
Не маємо права застрягати у минулому, як наші горе-сусіди. Розвиток медицини і плани на майбутнє — запорука розвитку суспільства та його благополуччя.
Херсонці заслуговують жити в розвиненому регіоні, де виконуються гарантії доступу до якісної медицини.
Возможно, это изображение 4 человека и люди стоят
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН