Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директорка-колаборантка Херсонського краєзнавчого музею Тетяна Братченко досі не звільнена з посади, – Співаковський

Це повідомив на  сесійному засіданні Херсонськсї обласної  ради депутат Олександр Співаковський, зазначивши наступне:

  • На сесії нам пропонується розглянути питання про позбавлення права брати участь у засіданні двох депутатів-колоборантів Булюка та Репілевського. Їм Генеральна прокуратура України офіційно оголосила підозри. Але ж ми знаємо, що є й інші наші так би мовити «колеги», які відвернулися від України.

Це Юрій Ковальов, який 19 жовтня отримував нагороду за свого померлого брата-зрадника з рук першого заступника керівника адміністрації президента рф Кирієнка. Є відповідні фотоматеріали.

У базі зрадників й Данило Репілевський.

Звернувся до головуючого з пропозицією позбавити й цих депутатів можливості брати участь у роботі сесії. Не має бути подвійних стандартів.

Також акцентував на тому, що досі не звільнена з посади директорка Краєзнавчого музею Тетяна Братченко, яка відкрито зустрічала окупантів.

Ми відрізняємось від держави-терориста тим, що ставимо закон та права людини на перший план, без суду та слідства нікого не клеймимо, але треба зважати й на політичну відповідальність, на публічність дій певних осіб.

У суспільства високий запит на справедливість, люди, які нас обирали, мають знати нашу позицію.

Дякую Олександру Самойленко за те, що пообіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо пришвидшення процедури притягнення до відповідальності людей, у проукраїнській позиції яких є серйозні підстави сумніватися. Це дійсно важливо саме зараз!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН