Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області найбільше потребують фахівців робітничих спеціальностей

За 11 місяців 2022 року база даних Запорізької обласної служби зайнятості налічувала 8,6 тисячі вакансії, які були заявлені 2652 роботодавцями. Професійно-кваліфікаційний склад вакансій доволі широкий.

На ринку праці незмінною залишається тенденція, що роботодавці на сьогодні найбільше потребують робітних кадрів – кваліфікованих працівників та працівників з інструментом, таких як: токар, електромонтер, слюсар, швачка тощо. Найбільш затребуваними серед шукачів роботи є посади: бухгалтер, продавець продовольчих та не продовольчих товарів, кухар, молодша медична сестра, водій автотранспортних засобів.

 «Сьогодні, в умовах повномасштабної військової агресії проти нашої країни, для служби зайнятості важлива побудова ефективної співпраці з роботодавцями з метою регулювання ринку праці відповідно до нових викликів, створення нових та збереження існуючих робочих місць, підтримки бізнесу під час війни, – наголошує директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – З початку року за сприяння служби зайнятості понад 7,5 тисячі громадян були працевлаштовані. Кожна вакансія  цінна для шукачів роботи, кожне створене робоче місце наближає нас до перемоги».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН