Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Візит Володимира Зеленського до США та зустріч із Дудою: чим запам’яталась перша закордонна поїздка з початку війни

Після відвідування Бахмуту Президент України Володимир Зеленський відвідав США. Це була перша закордонна поїздка очільника країни з початку повномасштабного вторгнення.

Україна та Сполучені Штати розпочали новий етап у двосторонніх відносинах, – заявив Володимир Зеленський за результатами переговорів із Джозефом Байденом у Вашингтоні. Президент України висловив сподівання, що Конгрес ухвалить пакет фінансової підтримки для нашої держави обсягом майже 45 млрд дол. США.

У Вашингтоні Президент України зустрівся зі спікером Палати представників та сенаторами від Республіканської та Демократичної партій.

У межах візиту до США Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі.

Глава держави подякував Ненсі Пелосі за лідерство в питанні надання Україні та українському народові підтримки в усіх можливих проявах.

Також дорогою до України Володимир Зеленський зустрівся з Анджеєм Дудою в місті-рятівнику Жешуві. Детальніше про зустріч за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН