Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Обухівському районі Святий Миколай привітав дітей-переселенців зі святами

Цікаві майстер-класи, запальні конкурси, смаколики та солодкі подарунки: у селі Дерев’яна провели свято для дітей, які потребують його найбільше. Такі маленькі, яким довелося водночас стати дорослими, вимушено покинувши свої домівки і обравши своїм прихистком саме Обухівський район, діти разом з мамами приїхали в гості до чарівника, аби загадати бажання. І сьогодні воно у всіх єдине – бажання Миру і повернутися додому!

З великим бажанням подарувати дітям свято на день святого Миколая організувала відкриття резиденції чарівника цьогоріч з Обухівська районна військова (державна) адміністрація.
Минулого року резиденція святого Миколая, створена на базі етносадиби Зінченків, вперше відкрила свої двері для всіх бажаючих. Це спільний соціальний проєкт ГО «Асоціації розвитку спорту і туризму України» (голова – Лія Корнієнко) та Обухівської районної державної адміністрації на чолі з Олександром ГОМОНОМ, який після тривалих перемовин було прийнято рішення все ж продовжити цього року, адже родина великого Обухівського району поповнилася сім’ями з інших регіонів країни. Обухівщина приймає нових членів родини теплими обіймами, і громади району централізовано на автобусах відправили діточок в гості до святого Миколая.
Завітала на відкриття резиденції й делегація від Сербії з подарунками і побажаннями найшвидшої перемоги!

Бажання привітати наймолодших жителів Обухівщини і подарувати їм віру в чудеса підтримали й наші друзі-благодійники БФ «Марфа і Марія», БФ «Проксен» та БФ «Фундація друзів України», завдяки яким кожен маленький відвідувач отримав солодкі подарунки та смаколики. Чарівна резиденція Миколая частувала чаєм, накрила солодкий стіл, пригощала гарячими стравами з мангалу та навчала дітей на майстер-класі створювати маленьких янголят з вірою і молитвою за чисте небо над Україною!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН