Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники ДБР передали допомогу херсонським дітям

Харчі, фрукти, печиво, солодощі. Вантажівку необхідної гуманітарної допомоги зібрали та доставили до Херсону працівники ТУ ДБР у м. Мелітополі. Набори продуктів роздали школярам гімназії №1 та їх родинам. За словами керівника Херсонської міської військової адміністрації, це саме та допомога, на яку діти чекали найбільше напередодні Дня Святого Миколая.

Пряма мова: Були страшні часи окупації, ми боялись виходити на вулицю, боялися дихати. Але все це вже позаду, тепер ми вільні та незалежні. Така допомога зайвий раз доводить: ми незламні, ми завжди прийдемо на допомогу один одному.

У ТУ ДБР у м. Мелітополі наголошують на необхідності докладання спільних зусиль для відновлення мирного життя в Херсоні попри надскладні обставини.
 
Пряма мова: Наша спільна мета – звільнення територій від окупанта та Перемога. Зараз вже можна констатувати, що в Херсон повернулися закон та порядок. Зокрема ДБР вже повноцінно відновило свою роботу. Також для нас важливо виконувати свою соціальну місію. Тому ми знайшли, зібрали та доставили необхідну допомогу дітям.ґ
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН