Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Допомогу від “Фундації Нідерландів” отримав херсонський виш

ХНТУ ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ВІД ФУНДАЦІЇ «Українці в Нідерландах».

У цей складний період для нашої країни та університету співробітники бібліотеки не гають часу. Вони шукають волонтерів, спільноти, які можуть допомогти ХНТУ комп’ютерною технікою. Завдяки дітям співробітниці бібліотеки Костюк І.В. вдалось вийти на фундацію «Українці в Нідерландах» і познайомились з чудовою жінкою Людмилою Лісовською (Lyudmyla Lisovska), яка координує її роботу.

Фундація «Українці в Нідерландах» з 2014 року допомагає нашим ЗСУ. Вони збирають кошти і закупають сухі пайки, палатки, медикаменти, термобілизну, берці, авто, генератори і багато усього для української армії, госпіталів та біженців у межах України.

І нам дуже приємно, що вони відгукнулись на прохання допомогти з комп’ютерною технікою нашому університету. Перша ластівка вже прилетіла – ХНТУ отримав 1 комп’ютер. Але нас попередили , що збирають ще подарунки для нашого університету.

Ми щиро дякуємо Людмилі Лісовській (Lyudmyla Lisovska) та фундації «Українці в Нідерландах» за їх допомогу Херсонському національному технічному університету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН